Lollypop DS Oldal tiniknek
Böngéssz itt a menüpontokban

Bar/átok

Akármit is mondunk, a barátaink nagyon fontosak az életünkben.

Persze nem mindig könnyű. Mint máshol, itt is vannak hullámvölgyek és dombtetők.

Igaz barátság. Egy kis segítség, hogy vége legyen a mosolyszünetnek. Rossz barátság megszakítása, és még ezer dolog amiről itt megtudhatsz mindent.


Sakíts ha bírsz

Szakítani lehet ugyebár a pasiddal. De mi van a barátokkal? Velük is kerlhetsz olyan helyzetbe, hogy többé nem akarod fenntartani a kapcsolatot. Ne sunnyogd el a dolgot: légy agyenes, és szakíts akár 1 baráttal is, ha szükséges!

Tudom ez furcsa, de egy barátság éppoly fontos kapcsolat mint egy együtt járás, sőt még annál is fontosabb. Egy barát nygyban befolyásolja az életedet, döntéseidet, és azt hogy hogyan gondolkodzs, milyen irányba sodródzs. Mik azok az okok amiért szakítanod kellene egy baráttal?

 

1. A bizalom elvesztése

Mindegy, hogy apróságokkal érte el ezt, vagy többször is durván átvágott; ha nem tudsz benne bízni, akkor nem tudsz.Egy barátság alapfeltétele a bizalom.

2.Őszintétlenség

Ha kamuzik neked, elvész a bizalom. A hazugság akkorsem mentség, ha meg akar védeni valamitől. A barát legyen őszinte és akara a jvadat.

3.Egy pasi lenyúlsa

Hiába szakítottál már az exeddel, a barátnőd nem nyomulhat rá. A pasiügyek tabunak számítanak, ez az 1. szabány az LB-k kézikönyvében.

4.Kavarás

Egyszer imád, máskor nem annyira, egyszer lelki szemetesládának használ, máskor másoktól kell megtudnod, hogy mi történt vle. Téged ne használjon senki "utolsó lehetőségnek".

5.Ha már csak muszjból talizol vele

és akkor is csak kínos perceket állsz le.

6.Félreértések

Egyre többször összevesztek? Akkor bizony a barátságpróba negatív... Ha nem tudtok közös nevezőre jutni, a barátság nem mműködhet többé.

7.A közös érdeklődési kör elvesztése

Előfordul, hogy új suli, új barátok, új hobbik színre lépése után 2 egykori jóbarát annyiramegváltozik, hogy nem találják a közös hangot, a hasonló érdeklődési kört. Ilyen esetben szakítás nélkül is véget ér a kapcsolat.

8.Kihasználás

Ha csak 1 gyanúja is felmerül annak, hogy érdekből barátkozik valaki, azzonnal szakíts vele!

Szakíts okosan!

nemsokára megtudod hogyan vess véget a barátságnak kíméletesen itt a LOLLYPOP-on

 

Hírek

  • Hírlevél

    Ha szeretnél minden frissítésről, újításról értesülni -> írj egy üzit az oldal e-mail címére.

  • Látogató számláló:
  • Figyelem

    Hamarosan teljes oldal megújulás.

Szavazás

Szeretnél friss sztárhíreket olvasni az oldalon?
Nekem mindegy :/
Nem :(
Igen :)
Asztali nézet